Refill Helena

Home Refill Refill Helena

Refill Helena

Ne place să ardem lumânări parfumate, în special pe cele din ceară de soia naturală turnată în recipiente frumoase. Sunt persoane, multe chiar, care ard lumânări în fiecare zi, nu doar la ocazii speciale, lumânarea parfumată fiind pentru ei un accesoriu obligatoriu în camera de zi sau în biblioteca. Pornind de la această realitate, ne-am gandit ca o asemenea persoană riscă să adune zeci, poate sute de recipiente goale în urma arderii lumânărilor, iar o reumplere a acestora ar fi mai mult decât necesară.

Refill Helena
Am hotărât ca reumplerea să se facă prin doze din 100% ceară de soia ecologică, turnate exact pentru dimensiunile recipientelor Charis Candle. Odată lumânarea originală consumată, veți avea bucuria de a pune în recipientul golit și curățat în prealabil, o nouă șarjă de ceară, egală cu cea precedentă, în orice aroma veți dori, disponibilă în magazinul nostru. Astfel vă veți putea bucura de o nouă lumânare Charis Candle, fără să fie nevoie să achizitionați încă un recipient.

Te invităm să citeşti mai multe atât despre Refill Helena Charis Candle ® cât şi despre alte lumânări parfumate pe blog.

error: Content is protected !!