Bomboane de ceară

Charis Candle ® - Categorii - Bomboane din ceară

Bomboane de ceară

Bomboanele de ceară, cunoscute ca și wax melts sau wax tarts sunt din ce în ce mai folosite pentru parfumarea încăperilor. Aceste bomboane de ceară sunt o alternativă economică la arderea lumânărilor parfumate și a odorizantelor de cameră.

Ele răspândesc în încăpere un miros persistent. Asta se  întâmplă pentru că nu vin în contact direct cu o flacără. Absorb căldura mult mai lent decât ar face-o o lumânare, fără să ardă parfumul. Aceasta îi dâ posibilitatea de a elibera parfumul fără să se evapore repede. Desigur că nu putem trece cu vederea estetica unei lumânări aprinse. De aceea recomandăm ca pe lângă lumânare să folosiți și lampa pentru aromaterapie împreună cu bomboanele de ceară parfumate cu același parfum sau cu unul complementar.

Veți fi uimiți de durata de viață a bomboanelor de ceară ca și de puterea lor de parfumare a unei încăperi. Ele pot fi un superb cadou pentru cei apropiați, ori pentru cei care iubesc produsele naturale.

Ca și la lumânări, ingredientele bomboanelor de ceară sunt: ceară de soia 100% ecologică. Parfumul acestora este creat special pentru ceară de soia, nontoxic.

Pentru că au  un aspect și o aromă extrem de apetisantă, ne vedem nevoiți să vă atragem atenția că nu sunt comestibile. 😊

Produse:

LEILA – Set format din șase bomboane asortate  din ceara de soia pentru aromaterapie. Conține următoarele arome: Rose, Peony, Incense, Amber, Citrus, Coffee.

Greutate netă: 75-78 grame.

Garanție: 12 luni.

KASIA – Set format din șase bomboane asortate  din ceara de soia pentru aromaterapie. Conține următoarele arome: Lavender, Pine, Lemongrass, Library, Whiskey, Tobacco.

Greutate netă: 75-78 grame.

Garanție: 12 luni.

PETRA – Set format din șase bomboane asortate  din ceara de soia pentru aromaterapie. Conține următoarele arome: Jasmine, Frangipani, Oud, Tropical, Vanilla, Cinnamon.

Greutate netă: 75-78 grame.

Garanție: 12 luni.

HELENA – Set format din șase bomboane asortate din ceară de soia pentru aromaterapie. Conține următoarele arome: Lavender, Pine, Fresh, Library, Whiskey, Tobacco.

Greutate netă: 75-78 grame.

Garanție: 12 luni.

SETURI AROME (Rose, Peony, Incense, Amber, Citrus, Coffee, Lavender, Pine, Fresh, Library, Whiskey, Tobacco, Jasmine, Frangipani, Oud, Tropical, Vanilla, Cinnamon, Opulence, Comfort, Oriental, Spice, Velvet, Tuscany) – Seturi formate din trei bomboane cu aceeași aromă, din ceară de soia, pentru aromaterapie.

Greutate netă: 37-39 grame

Garanție: 12 luni

Mod de utilizare: bomboanele din ceară de soia ecologică se folosesc pentru aromaterapie cu ajutorul lămpilor speciale pe care le puteti găsi și în magazinul nostru. Pentru aceasta, am creat în mod special lumânările pastile, tot din ceară de soia ecologică, fără parfumant, pentru a nu interfera cu mirosul bomboanelor. Bomboanele din ceară se așează în partea de sus a lămpilor pentru aromaterapie, în timp ce partea de jos este destinată lumânărilor pastilă. Prin arderea lumânărilor pastilă situate în josul lămpii, bomboanele de ceară se vor topi și vor degaja în încapere un miros plăcut, discret, deloc iritant sau greoi. Pentru ca bomboanele de ceară au o viață mai lungă decât a lumânărilor pastilă, după epuizarea lumânării aceasta se va înlocui cu una nouă.

Atenționări:

Așezați lampa pentru aromaterapie pe o suprafață plană, ignifugă, departe de substanțe sau obiecte inflamabile;

Nu mutați lampa în timpul arderii lumânării, sau atâta timp cât bomboana de ceară este încă lichidă;

Tineți departe lampa de copiii mici sau de animalele de companie;

Nu lăsați lumânarea să ardă nesupravegheată;

Stingeți lumânarea cu dispozitiv special și nu prin suflare sau cu apă.

Bomboanele de ceară se păstrează în ambalajul original, la loc răcoros, umbrit, ferit de surse de căldură.

Citeşte mai multe despre asta pe blog.