Lumânări pastilă Tealight

Home Lumânări Lumânări pastilă Lumânări pastilă Tealight

Lumânări pastilă Tealight.
Cu aromă clasică de ambră îmbogățită cu note de condimente de lux, fructe balsamice negre și păduri exotice senzuale.
Lumânarile sunt turnate manual, în recipiente de sticlă, și au fitile din bumbac netratat. Conținutul de ceară de soia 100% natural este de 58-60 g pe set.
Timp de ardere: 4 ore/lumânare.
Lumânările Tealight sunt micuțe, dar efectul pe care îl produc este maxim, fie că sunt aprinse câte una sau în grup de mai multe. O baie relaxantă într-o cadă cu multă spumă n-ar fi la fel fără câteva lumânări Tealight aprinse pe margine.

Tot așa cum o cină romantică n-ar avea același efect fără câteva lumânări Tealight. Încântătoare atât ca aromă cât și datorită culorilor, lumânările Tealight se recomandă pentru orice ocazie. De la petreceri până la relaxare solitară în compania unei cești de ceai și a unei cărți bune.

Ca toate lumânările Charis Candle ®, lumânările Tealight sunt turnate manual, în recipiente de sticlă, reutilizabile ca suport. Ele sunt prezente în magazinul nostru într-o varietate de arome, de la cele fresh, lemnoase și  florale, până la parfumurile identice cu parfumurile marilor creatori, cum ar fi Tom Ford sau Jo Malone.

Te invităm să citeşti mai multe atât despre Lumânări pastilă Tealight Charis Candle ® cât şi despre alte lumânări parfumate pe blog.

error: Content is protected !!