Refill Inspire

Home Refill Refill Inspire

Refill Inspire
Ne place să ardem lumânări parfumate, în special pe cele din ceară naturală turnată în recipiente frumoase. Sunt persoane care ard lumânări în fiecare zi, nu doar la ocazii speciale, lumânarea parfumată fiind pentru ei un accesoriu obligatoriu în camera de zi sau în biblioteca. Ne-am gandit ca o asemenea persoană riscă să adune multe recipiente goale în urma arderii lumânărilor. O reumplere a acestora ar fi mai mult decât necesară.
Am hotărât ca reumplerea să se facă prin doze din 100% ceară naturală, turnate exact pentru dimensiunile recipientelor Charis Candle. Veți avea bucuria de a pune în recipientul golit și curățat în prealabil o nouă șarjă de ceară.

Astfel vă veți putea bucura de o nouă lumânare Charis Candle, fără să fie nevoie să achizitionați încă un recipient.

Mod de utilizare a lumânării refill inspire:
– după arderea lumânării, curățați bine recipientul de orice urmă de ceară folosind apă caldă și detergent. Lăsați-l să se usuce înainte de a pune lumânarea refill;
– înainte de a pune lumânarea refill în recipient, vă recomandăm să o țineți 5 minute la frigider în ambalajul original, apoi să o puneți în recipient imediat.
– împingeți ușor lumânarea refill până ajunge la fundul recipientului.
– aprinderea lumânării se face după așezarea ei in recipient, urmând instrucțiunile ca pentru orice lumânare turnată în recipient.
– lumânările refill se utilizează doar pentru recipientele pentru care sunt destinate și în niciun caz ca lumânări pilon.

Te invităm să citeşti mai multe atât despre Refill Inspire Charis Candle ® cât şi despre alte lumânări parfumate pe blog.

error: Content is protected !!