Colecția Inspire

Charis Candle ® - Categorii - Inspire

Colecția Inspire

Când Demonul tău este la conducere, nu încerca să gândești conștient. Deviați, așteptați și ascultați. ” – Rudyard Kipling

Într-o cultură obsedată de măsurarea talentului și abilității, trecem deseori cu vederea rolul important al inspirației. Inspirația ne trezește la noi posibilități, permițându-ne să depășim experiențele și limitările noastre obișnuite. Inspirația propulsează o persoană de la apatie la posibilitate și transformă modul în care percepem propriile noastre capacități. Inspirația poate fi uneori trecută cu vederea din cauza naturii sale evazive. Dar, după cum arată cercetările recente, inspirația poate fi activată, capturată și manipulată; ea are un efect major asupra rezultatelor importante ale vieții.

Așadar, ar trebui ca lumânarea, pe lângă rolul de a parfuma o încăpere să aibă și un rol decorativ, estetic. Este motivul pentru care am ales pentru lumânările noastre recipiente elegante și care să se potrivească în orice decor, fie el modern sau clasic.

Mai mult decât atât, am considerat că o lumânare parfumată merită un loc aparte în locuința sau biroul nostru. De aceea am creat colecția Inspire, o colecție de lumânări parfumate, turnate în recipiente de ceramică fină, pictate manual. În felul acesta, fiecare lumânare va fi unică. Posesorul ei se va bucura, pe lângă mirosul suav degajat și de un mic obiect de artă.  Recipientele sunt pictate în mai multe straturi de vopsea specială pentru ceramică, apoi arse în cuptor la o anumită temperatură, o anumită perioadă de timp; abia apoi folosite pentru a turna ceara. Este un procedeu laborios, care cere timp și atenție, dar pasiunea noastră pentru lumânări este cea care ne motivează să creăm noi și noi modele de lumânări.

Colecția Inspire

Lumânarea este turnată manual, în recipient de ceramică, termorezistentă, pictată manual și conține 160-180 g de ceară de soia 100% naturală și fitil de bumbac netratat. Timp de ardere 35-40 de ore.

Colecția Inspire va avea și ea rezerve de ceară, acele refill-uri cu care ne tot mândrim, astfel încât odată ce ați achiziționat o lumânare în recipient pictat, dupa epuizarea lumânării nu aveți decât să puneți în recipient refill-ul și veți avea iarăși o lumânare Inspire.

Atunci când veți comanda un model dintr-o lumânare Inspire, veti putea să vă personalizați singuri lumânarea, alegând dintre cele 26 de arome disponibile și din cele 8 culori. Dozele de refill le veți putea alege de asemenea după aroma și culoare.

Pentru cei care doresc să facă un  cadou cu totul special unei persoane dragi, dar și pentru cei care își doresc în preajmă un obiect de artă sub pretextul unei lumânări parfumate, la fiecare dintre modelele din colecția Inspire am atașat un minitablou pictat manual în culori acrilice cu același model de pe recipient. Pictura de pe pânză nu va fi identică cu cea de pe recipient, pentru că avem de-a face cu o pictură manuală, iar tehnicile și culorile sunt diferite în cele doua medii, însă vor fi totuși foarte apropiate. De asemenea, între fotografia din prezentare și lumânarea sau minitabloul din realitate pot fi mici diferențe de model sau culoare, din acelasi motiv ca mai sus.

După alegerea lumânării Inspire, puteți, așa cum am spus, să o personalizați prin alegerea culorii cerii (alb, negru, roșu, albastru, orange, verde, maro sau mov) și a parfumului preferat:

Peony

Parfum de lux, seducător ce aduce în prim plan mirosul de bujori în floare. În nota de mijloc întâlnim mirosul de măr roșu și opulența iasomiei, trandafirului și florișorului. Nota de bază este pielea de căprioara.

Jasmine

Odată ce ai aprins lumânarea vei avea senzația că ai lângă tine flori de iasomie proaspat culese. Miros de seară de vară într-o lumânare, o plăcere  pură și simplă.

Rose

Parfum sofisticat și elegant, identic cu trandafirii proaspăt culeși. Reamintește-ți de vară cu acest parfum frumos, adânc, crocant, de trandafir roșu.

Lavender

Parfum identic cu florile de lavandă proaspăt culese și care te duce cu gândul la o plimbare printr-un câmp de lavandă înflorită în inima verii.

Frangipani

Parfum tropical, dulce și irezistibil, rezultat din combinarea spectaculoasă a aromei florilor de frangipani cu iasomia, gardenia și guava la care se adaugă doar o sugestie de frunze verzi.

Tropical

Parfum de fructe tropicale proaspete rezultate din combinarea aromelor de lămâie, tei, cassis, ananas, mango și fructul pasiunii, combinate cu cele de caisă și prună și având la baza note de mosc și fructe uscate.

Citrus

Parfum exotic de cimbru alb aromat, busuioc și piper. Are o notă definitorie de lime și mandarin, ce te duce cu gândul la mirosul brizei marine din Caraibe.

Fresh

Cu miros proaspăt și în același timp apetisant de lemongrass, coajă de lămâie, rădăcină de ghimbir și semințe de coriandru.

Pine

Parfum în care veți regăsi aroma și răcoarea pădurilor de pin, precum și mirosul suav al florilor de câmp și de citrice.

Incense

Parfum rezultat dintr-o combinație fabuloasă de tămâie orientală, lemn de santal, patchouli și ambră. Recomandat pentru momentele de meditație, pentru calmarea și înalțarea spiritului, pentru clipe de liniște și pace interioară.

Amber

Aromă clasică de ambră îmbogățită cu note de condimente de lux, fructe balsamice negre  și păduri exotice senzuale.

Oud

Parfumul prezintă note de vârf agarwood și trandafir și note de mijloc calde și florale de patchouli, zmeură și chillimbar. Parfum de lux ce se închide cu note de bază de șofran, pere, floare de portocale și un pic de mosc.

Cinnamon

Cine nu cunoaste aroma scorțișoarei? Cea care ne poartă gândurile în copilaria fericită, cu plăcinte cu mere savuroase, dovleac copt sau orez cu lapte, dar în schimb fără grijile cotidiene?

Coffee

Miros de boabe de cafea proaspăt prăjita la care s-a adăugat o subtilă notă de caramel.

Vanilla

Parfumul nostru de vanilie îmbină arome florale picante, mirosul păstăilor de vanilie și caramelul dulce.

Tobacco

Parfum masculin, dar foarte apreciat în același timp și de către doamne. Tobacco are în notele de vârf arome de frunze de tutun și note picante; notele de mijloc sunt tonka, floare de tutun, vanilie și cacao, iar notele de bază sunt fructe uscate și lemn.

Library

Cu greu poți găsi o plăcere mai mare decât aceea de a te cufunda într-o carte bună alături de o lumânare cu parfum de bibliotecă. Library are un parfum superb și puternic de bibliotecă, cu adevărat profund și misterios. Note de top fructat, note de mijloc ale petalelor roz de bujor și violet și note de bază piele, patchouli sălbatic și vanilie de Madagascar.

Whiskey

Parfum robust de whiskey bun, evidențiat cu caramel dulce și o atingere de cuișoare și scorțișoară.

Spice

Parfum complex, intens si luxuriant, cu note de vârf piper negru, lemongrass și ghimbir, note de bază busuioc, coriandru și mosc.

Opulence

Parfum opulent de mosc și santal cu o adiere de vetiver și iris.

Comfort

Aromă de cedru cu notă de top iasomie. Pur și simplu irezistibil.

Oriental

Aroma lemnoasă cu iz oriental, extrem de feminină. Include parfum de cardamom negru, ghimbir și piper roz ca note de vârf, iasomie, orhidee, nufăr și trandafir la notele de mijloc, iar ca note de bază avem santal, tamaie, patchouli și ambră neagră. Aroma similară cu celebrul parfum Dark Amber & Ginger Lilly de la Jo Malone.

Velvet

Parfum ce îmbină în mod fabulous mirosul lemnului de oud cu cel al petalelor catifelate de trandafir de Damasc.

Tuscany

Similar cu celebrul parfum Tuscan Leather de la Tom Ford, Tuscany aduce o senzualitate sălbatică, totuși rezervată, îmbinând aromele de piele, șofran, cimbru, tămâie, iasomie și ambră.

Exotic

O aromă bogată și plină în care se întrepătrund mireasma lemnului de santal cu aceea a piperului negru, la care se adaugă note de citrice și mosc.

Seychelles

Un parfum ce te duce cu gândul la Oceanul Indian și insulele sale. Îmbină aroma de bergamotă proaspată, portocală și ambră bogată, nucă de cocos, vanilie și migdale.

Citeşte mai multe despre Colecția Inspire pe blog.