Condiţii de livrare

Charis Candle ® - Logo SamedayCourrier - Condiţii de livrare

Charis Candle ® - Logo Poşta Română - Condiţii de livrare

Condiţii de livrare. Livrarea produselor se va face în termen de 24 – 72 ore de la procesarea comenzii, cu tarifele următoare:

  • 20 RON – Poşta Română; 25 RON – SameDay pentru comenzile cu plata ramburs;
  • 14 RON – Poşta Română, 19 RON – SameDay pentru comenzile cu plata online;
  • 16 RON – Poşta Română, 21 RON – SameDay pentru comenzile achitate cu cardul online.

Pentru comenzile mai mari de 300 RON, taxele de transport sunt zero.

Pentru comenzile mai mari de 1000 RON, nu se acceptă plată ramburs.

Comanda minimă este de 50 lei.

Termenul de livrare este de maxim 24-72 ore, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră. Livrarea se face de către o societate de curierat, la domiciliul clientului, în termen de 1-2 zile lucrătoare de la expedierea comenzii. În unele cazuri pot apărea întârzieri de câteva zile.

Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclusă.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află în stoc, veți fi înștiințat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător, dacă dumneavoastră doriți și sunteți de acord cu acest lucru.

Condiţii de livrare. Important: răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societații de curierat sau transportatorului conform legislației în vigoare.

Livrarea şi returnarea bunurilor

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 şi art. 16, lit. b), c), d) şi e) din O.U.G Nr.34/2014, cu modificările şi republicările ulterioare,  chariscandle.ro îşi rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid.