Colecţia Helena

Home Lumânări Colecţia Helena

Colecţia Helena

Lumânările Helena Charis Candle ® sunt turnate manual și realizate din ceară de soia 100% naturală. Ceara de soia rezultă din hidrogenarea uleiului de soia, acesta provenind din culturi ecologice și sustenabile. În lumânările noastre, aceasta se regăsește în proporție de 100%, nefiind amestecată cu parafină, stearină sau orice altceva.

Lumânările Helena Charis Candle ® sunt turnate în recipiente ceramice cu un design special. recipiente Aceste recipiente, după arderea lumânării, pot fi cu ușurință spălate cu apă caldă și detergent și folosite în gospodărie.

Parfumurile folosite sunt create special pentru ceară de soia, iar noi le utilizăm responsabil, în limitele impuse de producatori. Ele sunt nontoxice, nu conțin ftalați, sunt vegane și nu au fost testate pe animale. Lumânările parfumate cu acestea putând fi tolerate și de către persoanele sensibile la mirosuri.

Fitilurile folosite sunt din lemn netratat și fără inserții de materiale potențial toxice.

Lumânările din fitil din lemn pot părea puțin ciudate. Cu toate acestea, sunt una dintre cele mai bune modalități de a vă bucura de o lumânare. Dacă ați cumpărat o lumânare cu fitil din lemn, sau vă uitați la una și încercați să decideți dacă merită să experimentați, iată câteva avantaje de care vă puteți bucura încercând una.

Ambianța îmbunătățită.

Un scop al unei lumânări este de a ajuta la crearea unui mediu ambiental cât mai plăcut. Strălucirea și mirosul lor cald sunt principalele considerații pe care le luăm în calcul atunci când decidem asupra creării unei lumânări. Cu toate acestea, lumânările cu fitil din lemn adaugă o a treia dimensiune la ambianța oferită de o lumânare.

Când sunt aprinse, fitilurile din lemn trosnesc și scârțâie ușor, cu un sunet asemănător cu cel al șemineului. Sunetele plăcute pot calma și relaxa la fel de mult ca strălucirea caldă și mirosurile plăcute, făcându-le o experiență cu adevărat unică.

O ardere curată.

Toxinele eliberate de o lumânare de calitate scăzută sunt, de asemenea, o preocupare, iar fitilurile de bumbac pot fi uneori îmbinate cu metale precum zincul, care apoi sunt eliberate în atmosferă și plămâni.

Multe fitiluri de bumbac sunt înmuiate în parafină pentru a le ușura arderea. Parafina poate elibera agenți cancerigeni în aerul pe care îl respirăm, precum și funinginea dăunătoare care acoperă pereții casei dumneavoastră.

Fitilurile din lemn nu numai că reduc cantitatea de funingine care intră în casă, dar nu sunt tratate cu nimic care să le ajute să rămână aprinse. Aceasta înseamnă o ardere mai curată pentru tine și casa ta.

Sustenabilitate.

Încălzirea globală este în mintea tuturor, deoarece efectele sunt văzute în fiecare zi. Mulți dintre noi suntem în căutarea unor alegeri mai durabile în produsele pe care le cumpărăm. Asta chiar și pentru ceva la fel de simplu ca alegerea unei lumânări.

În general, fitilurile din lemn sunt o modalitate minunată de a vă face lumânările mai deosebite. Atunci când este combinată cu selectarea unei ceri ecologice și un recipient reciclabil sau reutilizabil, lumânarea poate avea un impact foarte mic asupra mediului, mai ales în comparație cu o lumânare din ceară de parafină.

Fitilurile din lemn sunt produse relativ noi pentru fabricarea lumânărilor. Este deci de înțeles dacă nu sunteți încă familiarizați cu ele. Am avut lumânări cu fitil de bumbac mii de ani, dar fitilurile din lemn au fost întotdeauna oarecum neobișnuite. Din fericire, acest nou tip de fitil are multe de oferit, fiind ceva ce ar trebui să încercați cu toții.

În concluzie, produsele noastre sunt cât se poate de naturale și inofensive! Dacă adaugăm o ardere calmă, o flacără frumoasă și o aromă placută, știm că am facut o treabă bună.

Colecţia Helena.

Gama parfumurilor cuprinde preponderent arome lemnoase. Descrise ca bogate, calde și seducătoare, parfumurile lemnoase conțin subtonuri de pământ proaspăt (denumirea sugerând totul!). Notele masculine domină această categorie, ceea ce nu înseamnă că sunt îndrăgite doar de bărbați.

De asemenea, cele din colecția Charis Candle ® Helena pot fi reumplute cu lumânările refill, făcute exact pentru dimensiunea recipientelor, tot din ceară de soia 100% și pe care le puteți găsi în magazinul nostru într-o varietate de arome. În felul acesta sperăm să contribuim cât de puțin la menținerea echilibrului ecologic al planetei, întrucât nu mai este necesară achiziția unui nou recipient pentru arderea unei lumânări.

Te invităm să citeşti mai multe atât despre Colecţia Helena Charis Candle ® cât şi despre alte lumânări parfumate pe blog.

error: Content is protected !!