Despre noi

De ce ați alege o lumânare Charis Candle ®, când piața oferă atâtea sortimente și modele de lumânări? Ce ar fi de aflat despre noi?

Noi credem că avem trei motive serioase pentru care Charis Candle ® ar fi cea mai potrivită alegere pentru o lumânare parfumată și iată care sunt ele:

Sunt realizate 100% din ceară de soia, fără alte amestecuri.

Raţiunile pentru care mulți producători de lumânări aleg să amestece ceara de soia cu alte ceruri ar fi:

  • un preț de cost mai mic;
  • o mai bună aderență a cerii la recipientul din sticlă;
  • un miros cu maximum 10% mai puternic la ardere.

Noi n-am făcut acest compromis, preferând să folosim doar ceară de soia ecologică.

Asta fiind un fapt cunoscut că parafina este un produs toxic, foarte posibil carcinogen. La rândul lor, stearina și uleiul de palmier provin în marea lor parte din agricultură nesustenabilă.

Ne place să credem că avem un produs cât se poate de natural. Ca atare, acesta nu afectează sub nicio formă mediul înconjurator nici prin producerea și nici prin utilizarea lui.

Uleiurile parfumate utilizate la producerea lumânărilor Charis Candle ® sunt create special pentru ceară naturală.

Ele sunt nontoxice, fără ftalati, vegane și netestate pe animale. Aroma lumânărilor parfumate cu ele este una discretă, deși persistentă, tolerată inclusiv de către persoanele sensibile la mirosuri.

În privința fitilelor, acestea sunt din bumbac netratat, fără fir metalic de susținere, metal ce ar putea deveni toxic prin ardere.

Al doilea motiv pentru care noi credem că lumânarea Charis Candle ® este cea mai bună alegere este prețul accesibil, corect, cinstit.

În gama noastră de produse găsiți lumânări pentru orice buget, fără a face niciun rabat la calitate și mai ales, fără compromisuri în ceea ce privește materialele folosite, pornind de la ceară și terminând cu ambalajul exterior.

Și nu în ultimul rând, mândria noastră o reprezintă sistemul inovator de refill, cu doze din ceară de soia, pentru recipientele noastre. Prin aceasta am eliminat necesitatea achiziționării odată cu fiecare lumânare a recipientului.

De asemenea, am reuşit să evităm reumplerea recipientelor prin turnare, așa cum a fost gândit procedeul inițial. Putem spune cu mândrie despre noi că sistemul pe care l-am implementat e simplu.

Am creat lumânări pentru refill, de sine stătătoare, tot din ceară de soia, dar una ceva mai dură. Aceasta este realizată printr-o tehnologie specială de hidrogenare. Pentru a avea o lumânare nouă, care să ardă în recipientul preferat, nu trebuie decât să puneți în el o lumânare refill nouă.

 

Da, suntem mândri de produsele noastre, am pus în ele multă pasiune dar și multă muncă și sperăm ca ele să vă aduca un strop de bucurie binemeritată!

Citeşte mai multe despre noi pe blog.


Charis Candle ® - Despre noiCu drag,
Echipa Charis Candle ®