Refill

Charis Candle ® - Categorii - RefillRefill – ne place să ardem lumânări parfumate, în special pe cele din ceară de soia naturală turnată în recipiente frumoase. Sunt persoane, multe chiar, care ard lumânări în fiecare zi, nu doar la ocazii speciale. Pentru ei, lumânarea parfumată este un accesoriu obligatoriu în camera de zi sau în bibliotecă. Ne-am dat seama că o asemenea persoană riscă să adune prea multe recipiente goale în urma arderii lumânărilor. O reumplere a acestora ar fi mai mult decât necesară.

Am hotărât ca reumplerea să se facă prin doze din 100% ceară de soia ecologică. Acestea sunt turnate exact pentru dimensiunile recipientelor Charis Candle ®. Odată lumânarea originală consumată, veți putea pune în recipientul folosit o nouă șarjă de ceară, egală cu cea precedentă. Şi asta în orice aroma veți dori, disponibilă în magazinul nostru. Astfel vă veți putea bucura de o nouă lumânare Charis Candle ®, fără să fie nevoie să achizitionați încă un recipient.

Mod de utilizare a lumânării refill:

  • după arderea lumânării, curățați bine recipientul de orice urmă de ceară folosind apă caldă și detergent. Lăsați-l să se usuce înainte de a pune lumânarea refill;
  • înainte de a pune lumânarea refill în recipient, vă recomandăm să o țineți 10 minute la frigider în ambalajul original. Apoi să o puneți în recipient imediat;
  • împingeți ușor lumânarea refill până ajunge la fundul recipientului;
  • aprinderea lumânării se face după așezarea ei in recipient, urmând instrucțiunile ca pentru orice lumânare turnată în recipient;
  • lumânările refill se utilizează doar pentru recipientul pentru care este destinată și în niciun caz ca lumânare pilon.

Lumânările Charis Candle ® sunt realizate manual din ceară de soia 100%, nemodificată genetic, provenind din agricultura sustenabilă. Aceasta este parfumată cu ulei aromat creat special pentru ceară de soia, nontoxic, fără ftalați.

Ceara de soia nu este un derivat petrolier, ca parafina, nu este cancerigenă și nu emană compuși toxici la ardere. Lumânarea este recomandată inclusiv persoanelor alergice, sensibile la mirosuri tari. Are un miros discret, dar cu personalitate. Lumânarea va crea prin aroma și prin lumina sa o atmosferă caldă în căminul dumneavoastră. În același timp, are şi calitatea de a purifica aerul din apartament.

Specificaţii

Puteți deosebi o lumânare din parafină de cea din ceară de soia chiar de la atingere. Ceara de soia este emolientă, uşor grasă, ca un unt tare. Spre deosebire de aceasta, lumânarea de parafină seamană mai degrabă cu un plastic (ceea ce cam este… 🙂 ).

Spre deosebire de celelalte ceruri sau de parafină, lumânarea din ceară de soia are timp de ardere mult mai mare. În plus, lumânarea din ceară arde fără să scoată fum.

Pentru o ardere în condiții optime, înainte de aprinderea aceste lumânări vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de pe site sau de pe eticheta produsului primit în urma comenzii efectuate în magazinul Charis Candle ®.

 

Te invităm să citeşti mai multe despre lumânări refill pe blog.